Saturday, November 16, 2013

All I really want



Photo is taken from the Inspiredbythisfeeling site.

Kunagi aastaid tagasi kuulasin Anthony Robbins´i audioloengut, kus ta väitis, et on ainult teatud hulk filme, mis me jõuame ära vaadata ja kokteile, mis me jõuame ära juua ning on vaja aja küsimus, millal tahaks taas midagi teha!
Jah, muidugi sooviks ainult reisida, raamatuid lugeda, teed juua ja kirjutada, kuid teisalt tuleb mul tunnistada, et Anthony Robbins´il on õigus. Muidugi, niisama ringi uidata ja turisti mängida on ju tore. Raamatut lugeda ja filme vaadata ning kõik vabad hetked kirjutada, täitsa mõnus, kuid soov midagi korda saata, end kuidagimoodi teostada, tõstab vaikselt pead!

Tasakaal, tasakaal, tasakaal - huvitav, kas ma oskan kunagi elada, mõelda, töötada ja puhata ning seda niimoodi, et kõik eelpoolnimetatud mahuvad ühe päeva sisse?
Mida ma selle all silmas pean? Aga seda, et praegu on üldjuhul niimoodi, et ma kas ainult töötan nagu segane, ilma et oskaks end ka õhtuti teisele lainele lülitada, puhkan nii intensiivselt, et ei tee mitu kuud tööd või siis toimetan oma elu ning peas keerlevate mõtete kallal nii õhinaga, et ka sealt kõrvalt pole mahti ei töötada ega puhata. 

No comments: