Friday, January 27, 2017

Campus Warsaw: The power of networking & coworking








Tugev kogukond, näitamaks Sul teed. Hea kange kohv kütuseks kaasa. Tule alusta midagi! 
www.campus.co/warsaw 

Google´i loodud ruum ettevõtjatele.
Astu läbi ja ütle tere.

Tegin, nagu kirjas oli 
  astusin läbi ja ütlesin tere :)

Ei ole mingi uudis, et ainus asi siin ilmas, mis ei muutu, on see, et kõik muutub. Pidevalt ja kogu aeg.
Kehtib ka selle kohta, kuidas mõtteid vahetatakse ning tööd tehakse.

Kuna üha rohkematel inimestel on võimalik valida, kus, kuidas ja kelle seltskonnas oma tööpäevi veeta, tekib praegu selle tulemusel üle maailma juurde hulgaliselt ühiseid kaugtöökontoreid (coworking spaces).

Heh, päris põnevad arengud, mis on muutnud ja muudavad ka edaspidi kogu nn traditsioonilist "töölkäimise mudelit", sest sisuliselt tähendab see ju seda, et igaüks toimetab oma tegemistega, kuid töökeskkonna ja kolleegid saab ise valida.
             
Lisaks, networking/coworking/cooperation/collaboration ja igasugused muud, otseselt või kaudselt võrgustumisele viitavad väljendid on praeguseks kriitilise tähtsusega VÕTMESÕNAD pea igas valdkonnas.

*   *   *
Mnjaa, ajal, kui seesugused muutuste tuuled puhuvad, on peamine, mida nendega sammu pidamiseks teha saame, hoida oma meeled avatuna, õppida, kasvada, areneda ... ;)
       
Selsamal põhjusel käisingi täna uudistamas, kas, mis ja kuidas Varssavi Google Campuses tehakse, sest olen siit ja sealt kuulnud, et antud keskuse näol on tegemist terves Euroopas, et mitte öelda maailmas, arvestava ja heal tasemel näitega.
~

Kogu coworking ja digital nomads teema on miski, mis mind kõnetanud ja puudutanud varsti peaaegu aasta, sest just nii kaua olen töötanud osalise tööajaga ning seda suuresti kaugtööna.

    
Et virtuaalsusest saaks reaalsus ... :) 
Ehk teisisõnu, et ilusad vaated ei avaneks vaid arvutiekraanilt, vaid ka siis, kui silmad ekraani pealt üles tõsta. 
Minu eelmise aasta kaugtöökontor Punase mere ääres.

Praeguseks, mida aeg edasi, seda tugevamalt kogu see kaugtöö teema igast võimalikust ja võimatust suunast mu laua peale ja ellu sisse sõidab.
Hetkel seesuguseid mõtteid ja juhuseid, kus kellelgi kusagil mingi sellelaadne plaan või mõte, lausa neljast-viiest kaarest, nii et ees on ootamas põnevad ajad ja arengud ...

Kuid nüüd tagasi tänasesse päeva ja Varssavisse.


* * * 





Community wall




Warsaw Campus, soon in two buildings and two times more space for everything: coworking, networking, workshops, startups training seminars etc




1 comment:

madelene said...
This comment has been removed by a blog administrator.