Monday, September 24, 2018

Amazonis miljonilise kuukäibeni jõudnud Viktor Villand pani kokku tasuta kursuse

Viktor Villand esinemas Eesti esimesel Asukohavabaduse konverensil. Foto: Marit Kuusk

Viktor Villand on pühendanud oma elust enam kui 4 aastat Amazoni äri õppimisele ja arendamisele. Praeguseks on nende ettevõttes enam kui 40 töötajat, nad arendavad nelja brändi, on välja lasknud üle 300 toote ning müüvad üheksal Amazoni platvormil. Sel suvel pani Viktor kokku online-minikursuse, mis on tasuta ning olemas ka eestikeelsena.


“Mäletan liigagi selgelt, mida tähendab olukord, kui teha omal nahal läbi kõik vead,  millest nad nendel erinevatel Amazoni koolitusel ei rääkinud see oli ikka päris kohutav tunne,” meenutas Viktor olukorda, kus oli juba kümneid tuhandeid koolituste alla pannud ning tuupinud kui hull, kuid ikka ei midagi.

"Sõbrad ka juba kõrvalt ütlesid, et kuule, ikka täpselt sama jutt, aga tulemusi ei kuskil, aitab küll, lõpeta ära see jama," naeris mees. Kuid Viktor ei jätnud jonni, sest usk endasse oli tal alles.

Tundub, et õigesti tegi, kuna tema Amazoni äri
saavutas 2.5 aastat peale alustamist müügikäibeks enam kui 1.5 miljonit dollarit kuus.

“Selleks, et sinna punkti jõuda, on olnud meeletult kaotusi ja hulk õppimist, mis võttis aega, vaeva ja energiat. Samal ajal kolisin Filipiinidele, et luua süsteem ning oma ettevõte automatiseerida,” kirjeldas Viktor Villand. Tänaseks on mees koos oma äripartner Toni Raehalme´ga kokku pannud mitu Amazoni-teemalist koolitust.  


Pildid: www.tonyandvik.com ekraanitõmmised

Soov olla oma valikutes vaba
“Ma unistasin jah juba pikka aega sellisest elust, et saaks oma läpakaga olla, kus ma tahan, et õppida ja töötada arvuti taga, ning olla oma tegemistes ja valikutes vaba,” kirjeldas Villand.

Tänaseks räägivad faktid ja 300 turule toodud toodet iseenda eest. Ühtlasi on tema Skype kasutaja tunnuslause ​“What we think, we become / Mida me mõtleme, selleks saame” enam mitte mõte, vaid reaalsus, kuna Viktor võib elada, olla ja töötada täiesti asukohavabalt, kus iganes ta soovib.

Ühtlasi, kui veel mõni aeg tagasi oli mehe eesmärk sõnastatud miljoni dollarina, on nüüdseks  sõna “miljon” alles jäänud, kuid lause mõte ja olemus sootuks teine. Nimelt on Viktori sooviks mõjutada enam kui miljoni inimese elu.

Sellest tulenevalt on praeguseks nii tema enda kui kogu nende ettevõtte peamiseks fookuseks kasv ja panustamine (growth & contribution). Nii on ka @tonyandvik.com aadressi pealt tulevate meilide jaluses kolm sõnaBUILD  | GROW | PROSPER. Miks just süsteemide ja koolituse loomine?

“Sest sõbrad palusid ning enda ettevõtte meeskonda oli vaja nagunii koolitada,” on Viktori poolt naljaga pooleks öeldud lühike vastus.
Samas reaalsus täpselt niisugune ongi, kuna olles ise kõik need protsessid korduvalt, läbi meeletute vigade ja ebaõnnestumiste, läbi teinud, tekkis Viktoril reaalne soov ja vajadus luua iseenda koolitus. Seda enam, et siit ja sealt pidevalt küsiti, et räägi ja õpeta. Nii sündiski koolituste idee reaalsest praktilisest vajadusest.
”Minu kirg on süsteemid ja süsteemide loomine ning minu eesmärgiks, mis eelmisel aastal täitus ning mida nüüdseks oluliselt edasi arendanud ja paremaks lihvinud oleme, oli luua süsteem, mis on Amazoni müüjatele blueprint, mida järgides jõuaksid nad eduni,” kinnitas Viktor.


Praeguseks kokku pandud 8-nädalane kursus (järgmise kursuse algusajaks 5.10.18) on sisuliselt tema enda edu koopia: treening, kus samm sammu haaval iganädalased kodutööd, eesmärgid ja õpetused ning iganädalased webinarid, kus ta vastab küsimustele.

Sealt kursuselt on ta välja korjanud kõik ebaolulise ning alles on jäänud vaid oluline ja väga spetsiifiline, kuid samas lihtsalt kirja pandud ehk justkui vanaemale selgitatud juhised.

“Kokkuvõtlikult võiks öelda, et kursuse esimesel nädalal mõtled sellest, mis on Sinu kirg ja mida Sa tahaksid müüa ning kursuse viimasel ehk kaheksandal nädalal Sa mitte ei harjuta müümist, vaid juba müüdki seda reaalselt Amazonis,” võttis Viktor kogu 8-nädalase meistrikursuse lühidalt kokku.



Tasuta minikursus

Selle, 5 moodulist ja 20 õppetükist koosneva tasuta minikursuse taga on soov aidata inimestel silmaringi avardada ning õppida, kuidas Amazoni äri käib, et nad suudaksid selle põhjal otsustada, kas see on midagi nende jaoks või mitte.

Ja sealt edasi saavad need, kellel valdkonna vastu tõsisem huvi ning kes näevad, et seesugune ettevõtlusvorm neile sobib, juba süvitsi minna ning soovi korral 8-nädalasel kursusel osaleda.

“Hästi oluline on mõista, et see pole mingi kiiresti rikkaks saamise äri skeem. See on ettevõtlus ning täpselt nii, nagu iga teine ettevõtlusvorm, nõuab ka Amazon pühendumist, õppimist ja oskuslikku tegutsemist,” rõhutas Viktor Villand.
Edu valem?

Kui uurida Viktorilt tema edu valemit, muigab ta vaikselt ning ütleb, et ega siin polegi muud, kui et õppima peab, ja tuleb olla selle ala fanaatik. “Ma olin ikka tõeline fanatt ja eks ma ole seda siiani. Lihtsalt, nüüdseks olen jõudnud palgata omale 40 inimest, kes mind abistavad,” naeris ta.

Viktor koos nende ettevõtte töötajatega
Kõik töötajad, nagu ka ta ise, teevad oma tööd asukohavabalt, ning hetkel on valdavalt tegemist pere ja laste kõrvalt töötavatega naistega, kes väärtustavad seda, et saavad ajal, kui nad tööd teevad, oma perega koos olla.
​”Minu meelest peakski üks ettevõte olema selline, mis aitab inimesel leida tema kutsumust ja seda, mis teda tõeliselt õnnelikuks  teeb,” kirjeldas Viktor, kes peab hästi oluliseks, et iga inimene saaks teha seda, milleks ta siia maailma on toodud, ja seda kõike mitte endale hoidma, vaid ka teistega jagama.

“Sest lõppkokkuvõttes on inimene õnnelik siis, kui ta saab ennast siin maailmas rakendada ja seda maailma kuidagi läbi iseenda arengu paremaks teha.  Ühesõnaga, et saad ise aina paremaks ja muudad seeläbi seda, kus Sa elad, samuti paremaks,” võttis ta enda mõtted kokku.

Hea teada
VIKTOR VILLAND
Sündinud: 04.07.1982
Abielus, kahe tütre isa


2005 läks Soome ehitajaks
2008 sai juhuse läbi ühte Soome ettevõttesse logistikuks
2010 hakkas oma ettevõttega Soomes maju ehitama
2012 Alustas oma esimese veebipoega, importides Hiinast modernmööblit
2014 Leidis Amazoni koolituse, ning hakkas tuupima, tehes läbi kõik vead, millest nendel koolitustel ei räägitud
2017 Pani kokku ja viis läbi enda esimese 8-nädalase Amazoni kursuse
2018 Amazoni müüja, The Insiders Mastermind ning Amazon Estonia eestvedaja





Viktor Villand Eesti esimesel Asukohavabaduse konverensil. Fotod: Marit Kuusk


Tekst: Kristi Märk

3 comments:

Susan Benson said...

Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu? Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Kui teil on kiiret laenu vaja, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Võite meile kirjutada posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, madala krediidiskoori tõttu nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest , võla ja sissetuleku suhe ning paljud muud põhjused.

Aitame teid teie rahaliste väljakutsete lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil välja laenu, mis sobib kõige paremini teie vajadustega. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
WhatsApp: +447903159998
Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.

Claudia Klein said...

Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalist laenu ning saate ka laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

Claudia Klein said...

Tere, Minu nimi on Claudia Klein, ma olen sakslane, pakun laenu, olen ka finantskonsultant ja esindan ettevõtet Spotcap Global Financial Services.

Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

Tunnistan tõsiasja, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või mõne muu põhjuse tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest.

Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!!