Sunday, September 23, 2018

Elul on oma plaan ♡ Life has its´ own plan


Ja ongi järjekordne suvi ajalooks saanud... 
Suvi täis huvitavaid väljakutseid, rohkelt õppimist, palju ägedaid inimesi, piiride kompamist ning enese proovile panemist.

Ei ole mingi saladus, et käesolev aasta, eriti suvi, on mulle meeletult palju andnud, samal ajal ka palju võtnud ning seeläbi palju õpetanud.

Üks viimaste kuude suurimaid õppetunde on see, et...
 On ok täielikult läbi põleda.
 On ok seetõttu mingeid varem tehtud otsuseid muuta.
 On ok olla mitte päris mina ise ja end seepärast kehvasti tunda.
 On ok olla katki ja vajada "remonti" ning mis peamine – on ok olla haavatav ning end avada, et võtta vastu teiste abi ja tuge.
_ _ _ _
STOP 
_ _ _ _
Iseenda, teiste inimeste ja Elu usaldamine on valdavalt üks mu suurimaid tugevusi, kuigi teisel hetkel, kui olen selle tulemusel taaskord valusalt vastu näppe saanud, minu suurim nõrkus.
Elu võtab.
Elu annab.
Elu õpetab.
Elu muutub.
Elu paneb proovile.
Seda kõike pidevalt ja kogu aeg.
Ja nii ongi...
Hästi lihtsad ja arusaadavad loogikad, kuid kui nende ja iseenda jaoks vabatahtlikult aega ei võta, vajutab Elu ise STOP nuppu ning sunnib temaga koos mingeid põhitõdesid üle vaatama.
_ _ _
? ? ?
_ _ _
Nii istusingi paar nädalat tagasi kord röntgeni, kord ultraheli ukse taga. Seda nii Haapsalus kui Tallinnas, sest kõik ei olnud päris nii, nagu võiks ja peaks.
See oli nädal, mille vältel jooksis peast läbi umbes miljon mõtet ning endale sai antud kümneid lubadusi, mida ma tegelikult teha soovin ning kuidas elada.
Samal ajal jõudsin järjekordselt tõdemuseni, millistest
💫 KULDAVÄÄRT INIMESTEST 💫 ma tänaseks igast ilmakaarest ümbritsetud olen ning kuivõrd meeletult suur on see vastastikku teineteisest päris päriselt hoolimise ja armastuse jõud... 💞
Ühtlasi kogeda, kui vajalik ja tänuväärt oli kogu Õhtu-Kalda maja roll ...mnjaaa, ei oskagi selgitada, kuidas saab üks maja kogu oma olemusega kedagi niivõrd palju toetada ja aidata, kuid näed, saab 🤗.
_ _ _ _
HEA EHMATUS
_ _ _ _
Ajal, kui valmistasin end psühholoogiliselt ette ...noh, et ok, mis on kõige hullem versioon ja mida on mul antud olukorrast väljatulemiseks vaja muuta, saadeti mind PERH´ist ringiga hoopis perearsti juurde.
Peale erinevaid ultramoodsaid aparaate vajasin ma tegelikkuses vaid tavalist vereanalüüsi, mille tulemusel diagnoositi mul puukborrelioos.
Uuuuhh, kergendus ...ainult puukborrelioos! 
See tähendas, et peavalud, mida mul kunagi varem olnud pole, pidev väsimus ja kõik muu, mis mind viimased paar kuud saatnud, ei olegi läbipõlemisest, ülepingest või muudest psühholoogilistest erroritest.
Lisaks tähendas see seda, et me ei räägi enam tsüstist või muudest "toredustest", vaid täiesti tavalisest põletikulisest reaktsioonist.
Tegemist järjekordse hea näitega, kuidas teinekord on lahendused kordades lihtsamad ja lähemal, kui algselt tundub 😇

✎ "Ära siis head ehmatust raisku lase, vaid võta ikkagi nüüd aega enda jaoks 🙂," oli ühe hea sõbra soovitus peale seda, kui teatasin, et õnneks ei ole mitte midagi hullu.

_ _ _ _
KUI ON KAHTLUS, SIIS... 
_ _ _ _
Kogu see lugu pole räägitud selleks, et ohh ma vaesekene (sest olen omad järeldused teinud ning selle tulemusel enda fookust ja elukorraldust oluliselt muutmas), vaid ennekõike selleks, et kinnitada – me kõik oleme lihtsalt inimesed, ei muud, ja see on ok 😊
 Ning ühtlasi selleks, et võimendada sõnumit, mida hiljuti kusagilt lugesin:
EESTIS ELADES ON SUVEPERIOODIL MÕISTLIK KÄIA KORRA KUUS TEGEMAS PUUKBORRELIOOSI TESTI, sest tegemist on kergesti diagnoositava ning üldjuhul ravile hästi alluva haigusega.
💙
Hoidkem iseennast ja teineteist!



Täna saatsime viimsele teekonnale oma kalli vanaema Endla, kes on õpetanud meid armastama, andestama, jagama ning avatud meele ja südamega elama.
~
Vanaema, täna kõrgus Sinu kodutalu kohal selge ja värviline VIKERKAAR 😇 
Palun mine rahus ja tea, et kanname edasi kõike seda, kes Sa olid ning mida oluliseks pidasid.

Las minna...
Las olla...
Las tulla...

























































2 comments:

Susan Benson said...

Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu? Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Kui teil on kiiret laenu vaja, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Võite meile kirjutada posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, madala krediidiskoori tõttu nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest , võla ja sissetuleku suhe ning paljud muud põhjused.

Aitame teid teie rahaliste väljakutsete lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil välja laenu, mis sobib kõige paremini teie vajadustega. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
WhatsApp: +447903159998
Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.

Claudia Klein said...

Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalist laenu ning saate ka laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!