Sunday, December 6, 2009

New York City

Well, what can I say? ...linn nagu linn ikka :):) Lihtsalt, nende linn on meie Radissoni SASi suuri sugulasi t2is, muud ei midagi :D

Uskumatuna tundus see, kui lihtne on New Yorgi keskuses orienteerumine - see on nende avenue numbrite ja risti jooksvate numbrite abil nii arusaadavaks tehtud, et ainult vaata ja imesta. Kogu keskus on lihtsalt yks pikkade ja sirgete t2navate ruudustik, kus pole yhtegi nime, mida peaks meeles pidama v6i yles kirjutama, on ainult numbrid.

Muude asjade hulgas k2isin ka kahes kirikus, St.Patricu hiigelkatedraalis istusin p2ris tykk aega, niiiiiiiiiiiii palju inimesi oli seal.

Kui mul peale 6 tundi ringi kondamist New Yorgi t2navatest ja vaatamisv22rsustest kyllalt sai, leidsin end sealse Public Library 5ndalt korruselt "Into the wild" raamatut lugemas.

Filmiga v6rreldes on raamat ikka sootuks teine, autobiograafia - k6ik detailid, kuidas see ajakirjanik peale artikli kirjutamist hakkas seda teemat edasi arendama, kuna see lugu sai meedias ylisuure vastukaja osaliseks ja ykshaaval hakkasid endast m2rku andma inimesed, kellega ta oma teekonnal oli kohtunud jne jne ... praegu lugesin diagonaalis, otsisin eelk6ige neid ridu, mis Christopheri enda kirjutatud olid.

Mis siis veel? Mis siis veel? Mis siis veel? Eile sadas Summitis u 10 cm lund maha, ilus on. Siin on sisuliselt k6ik t2navad ainult eramaju t2is ning paljud majadest on j6ulutuledes ja muudmoodi ehitud, nii et ilus, ilus, ilus ...


New Yorgis lund ei olnud, seal olid asjad yldse natsa teistmoodi.

Ei kujuta ette, et seal elama peaks.



Fotod:
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/photography/newyork/new_york_1.jpg
http://www.screenhead.com/wp-content/uploads/2007/07/intothewild.JPG
http://i.d.com.com/i/dl/media/dlimage/28/22/6/28226_large.jpeg

No comments: